Annorlunda upplevelse i Enköping

Jag är en person som älskar att prova på nya saker, för en tid sedan så blev jag introducerad för reikhealing. Det är en typ av behandling som jag varken hade hört talas om eller provat på tidigare. Det finns en klinik här i Enköping som erbjuder reikhelaing och det var där jag provade på det. Jag tycker annars om att prova på sådana typer av saker, healing är något som jag gjort flera gånger. Det ger mycket energi och är extremt energigivande. I Enköping där jag går för att genomföra reikhealingen erbjuder de också andra typer av behandlingar och när jag var där för en healing så frågade de om jag inte ville prova på en reikhealing i Enköping. Så det gjorde jag. det var likt en vanlig healing men annorlunda upplägg. Många av mina väninnor har provat på reikhealing också och vi säger alla samma sak, det måste upplevas för att man ska få en uppfattning om vad det är. Salongen som erbjuder behandlingen heter Mediala Ting, de erbjuder sina behandlingar i Enköping, Eskilstuna och Västerås. De har bred erfarenhet inom olika typer av behandlingar. Jag har nu provat på detta nya som jag introducerades för en tid sedan en gång. Och det var definitivt inte sista gången som jag provade på det. Det gav mycket energi och motivation och var en bra behandling för mina behov. Jag känner att jag söker mig till denna typ av behandlingar för att just få motivation och energi.

Du gillar kanske också...