Redovisningbyrå i Vallentuna

God morgon. Som ni vet har jag precis startat upp ett företag och det märks verkligen hur mycket det är att tänka på. Men som tur är har jag i alla fall fått hjälp av en redovisningsbyrå i Vallentuna, vars namn är G & K Pedagogkonsult & Ekonomi AB som är en liten bokföringsbyrå, vilket jag ser som en fördel på grund av att jag då vet att mitt bokföringsmaterial kommer bli noggrant och kvalitativt utfört, att jag kan få tag i dem på ett snabbt och enkelt sätt, på grund av att de inte har så många kunder kan de enkelt och snabbt ta emot mitt material, deras noggrann ser till att de kan vara uppmärksamma på detaljer, de kan ge tips och rådgivning, de har även sagt att de kommer kunna hjälpa mig om jag skulle vilja starta ett aktiebolag, men det viktigaste för mig är att de alltid är glada och trevliga mot mig, vilket gör att jag känner att jag kan fråga dem om vad som helst och att jag kommer få ett ärligt och rakt svar av dem.

Du gillar kanske också...