Fransförlängning på Skärholmen

Nu har jag äntligen fått mina långa perfekta fransar så jag slipper att kladda med min mascara varenda dag som går och resultatet blev verkligen kanon och en fördel med att anlita Ängel Laserklinik är att fransarna kommer hålla under 5-8 veckor. De kommer vara vackra men samtidigt se naturliga och inte plastiga ut. Men med fransförlängningar som ska hålla är det ju självklart viktigt att fylla ut dem efter 3-4 veckor. Något annat som är bra om man går till Ängel Laserklinik är att mina naturliga fransar inte skadas utav påfyllningen. När de utför deras förlängningar fäster de ca 70 stycken fransar per öga, men självklart beror antalet på hur dina egna fransar ser ut. Förlängningen tar ca 2 timmar hos dem och det är väl en okej tid, helst hade jag sett att det skulle gå snabbare, men men, jag tycker faktiskt att det är okej. För jag blir alltid nöjd när det väl är klart och jag får gå ut från salongen och visa upp mina fina fransar. Jag tänker att jag ska lägga upp bilder på min fransförlängning i Skärholmen senare under dagen när jag har tid. Så stay tuned så får ni se dem om ett par timmar.