Naturlig kroppsvård i Bålsta

Att köpa naturliga vårdprodukter för hela kroppen är en självklarhet för mig, då jag känner att vår miljö är väldigt viktigt att tänka på, samt att man vill ju inte ha massa skit att kleta på kroppen, utan det man kletar på sin kropp vill man ju också ska vara så bra som möjligt för, för naturen, för miljön, samt de personer runt omkring mig. Hos Naturlig från topp till säljer örtbaserade hälsoprodukter för alla tänkbara ändamål, de är helt fria från parabener och andra artificiella ämnen och när jag handlar mina hud produkter åker jag alltid till dem på grund av deras naturliga produkter men även på grund av de har väldigt bra priser på deras produkter. Ett exempel på varumärken man kan köpa hos dem är Scandinavian Herbs som är en produktserie helt och håller från parabener och andra konstgjorda ämnen. Om du vill besöka deras butik och köpa naturlig kroppsvård i Bålsta kan du gå till deras butik i Östersund, Odonvägen 14, eller så kan du ringa till dem på telefonnummer, 070 82 89 131.